EN TR

Nadir Güllü Aydın Üniversitesi’nde Gençlerle Buluştu

İstanbul Aydın Üniversitesi’ nde öğrenci ve öğretim görevlileriyle buluşan Nadir Güllü, “Bir işletmenin Kurulması ve marka değerinin sürdürülmesi” konulu konferansta katılımcılara Karaköy Güllüoğlu’nun marka olma sürecini, şirketin tarihçesini, yaratıcı pazarlama yöntemlerini, özgün sosyal sorumluluk projelerini, baklavanın inceliklerini, iç ve dış basında çıkan Karaköy Güllüoğlu haberlerini anlattı.

Samimi ve esprili üslubuyla öğrencilerin sempatisini kazanan Nadir Güllü, iş disiplini, işine verdiği değer, yaratıcı pazarlama yöntemleri de katılımcıların takdirini topladı. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Nadir Güllü, zaman zaman öğrencilere soru sordu ve ardından yanıt aldığı öğrencilere baklava hediye etti. Baklavadan yaptırdığı Atatürk Portresi, Fatih Sultan Mehmet ve yine baklavadan yapılan dev Türk Bayrağı salondan büyük alkış aldı. Nadir Güllü’nün İstanbul Karaköy’deki yerini ziyarete gelen her yabancı grupla binanın terasında dalgalanan Türk Bayrağı altında fotoğraf çektirmesi ve yabancı turistler için yaptırdığı yabancı ülke bayraklı baklava kutuları da salondakilerin beğenisini topladı.